Sidan 1 av 2 12 sistasista
Visar resultat 1 till 10 av 13

Ämne: Segt T4

  1. #1
    Senior Member CongoMamas avatar
    Reg.datum
    Sep 2010
    Inlägg
    223

    Standard Segt T4

    Hittar inget bättre ställe att skriva detta på.

    Men kan ni inte ta och fixa T4 nu? Det är så extremt jobbigt att spela där.

    Jag trycker på logga in och så laddar det i 2 minuter, sedan är "webbsidan inte tillgänglig". Alla andra webbsidor är tillgängliga...
    Detta händer ca 3 gånger om dagen, och det är ytterst irriterande..

    Sez3: Pluttemao
    Sez5: Pipen Mus
    Sez9: Brolix
    Sez11: Michalis

  2. #2
    Senior Member
    Reg.datum
    May 2011
    Inlägg
    123

    Standard

    Jag raderade massa spel som tar stor plats och rensade ur datorn och raderade alla cookies. Bytte webbläsare och sen gick det snabbt som tusan.
    Spelar på se4 och heter Carl.H.

  3. #3
    Junior Member
    Reg.datum
    Aug 2011
    Inlägg
    2

    Standard

    De har varit fruktansvärt segt hela servern.
    Har aldrig varit med om någon sämre server på travian.

    Visst första T4 servern jag spelat.
    Men stört omöjligt att tajma attacker å deff osv. Eftersom de kan ta flera sekunder från att man tryckt på knappen.

    Å nu går de knapp att logga in. Kom in nu efter att försökt i en timmes tid.

    Jag har en istortsett tom dator. 12Gb ram 64bitars prosessor osv.
    Testat på 4 olika webbläsare.
    Catchen osv spelar ingen roll om dom är tömda för mig.

    Så nått måste göras ärligt talat så är de här skandal tycker jag.
    Å speciellt när de inte står nått om de eller att man kompenseras för de

  4. #4
    Senior Member CongoMamas avatar
    Reg.datum
    Sep 2010
    Inlägg
    223

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av bajano Visa inlägg
    De har varit fruktansvärt segt hela servern.
    Har aldrig varit med om någon sämre server på travian.

    Visst första T4 servern jag spelat.
    Men stört omöjligt att tajma attacker å deff osv. Eftersom de kan ta flera sekunder från att man tryckt på knappen.

    Å nu går de knapp att logga in. Kom in nu efter att försökt i en timmes tid.

    Jag har en istortsett tom dator. 12Gb ram 64bitars prosessor osv.
    Testat på 4 olika webbläsare.
    Catchen osv spelar ingen roll om dom är tömda för mig.

    Så nått måste göras ärligt talat så är de här skandal tycker jag.
    Å speciellt när de inte står nått om de eller att man kompenseras för de
    Menar de..

    Och nu kan man inte spela överhuvudtaget. Det står truppantal, produktion osv. Men allt annat är helt vitt.. helt omöjligt att spela och jag hoppas alla blir drabbade utav detta annars kommer jag hamna ganska mycket efter i spelet..
    Senast redigerad av CongoMama den 11-08-24 klockan 20:49 Anledning: jag är bäst

    Sez3: Pluttemao
    Sez5: Pipen Mus
    Sez9: Brolix
    Sez11: Michalis

  5. #5
    Senior Member
    Reg.datum
    May 2011
    Inlägg
    123

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av CongoMama Visa inlägg
    Menar de..

    Och nu kan man inte spela överhuvudtaget. Det står truppantal, produktion osv. Men allt annat är helt vitt.. helt omöjligt att spela och jag hoppas alla blir drabbade utav detta annars kommer jag hamna ganska mycket efter i spelet..
    Jag är rädd att bara du har det problemet..
    Spelar på se4 och heter Carl.H.

  6. #6
    Junior Member
    Reg.datum
    Aug 2011
    Inlägg
    2

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Carl.H Visa inlägg
    Jag är rädd att bara du har det problemet..
    Jag har de ibland. Men inte så ofta dock. Däremot så senaste dagarna har de blivit sämre
    å man får ofta upp en sida om att digosera problemet eller att sidan inte finns.

    Jag sitter på 24Mb lina alla andra spel jag spelar å har spelat har flutit på hur bra som helst.
    Endast den här servern som varit katastrofalt dålig.

    Okej om de strular ett litet tag. Menar de e ju servrar osv.
    Men att en server ska vara seg från start till mål är inte bra.

    Som exempel nu. Jag satte mig vid datorn.
    Loggade in (gick inte på dom första försöken)
    Kollade runt i mina 3 byar. Eller rättare sagt växlade mellan byarna.
    Såg att min co hade gjort de han skulle så rv var slut överallt.

    Klickade tillbaka till by 2 å skickade iväg hjälten på uppdrag.
    Detta bör ta långt under minuten.
    Tog över tio minuter.

    Sedan loggade jag in på han vi är sitter åt.
    tog ytterligare 6 minuter att logga in bygga trupp å skicka hjälten.

    Tänk när man har lite mera byar. Då hinner man aldrig lämna spelet en sekund för de tar för lång tid att göra allt

  7. #7
    Senior Member CongoMamas avatar
    Reg.datum
    Sep 2010
    Inlägg
    223

    Standard

    Nu kan jag inte spela travian alls, jag måste vänta flera minuter om jag klickar på något av alternativen (när jag väl är inne efter 50 minuters försök). Och när jag väl kommer in på skogshuggare eller vad det är jag vill göra, så står det "webbsidan kan inte läsas".

    Jag saknar 3.6 nu, mer än någonsin.

    Sez3: Pluttemao
    Sez5: Pipen Mus
    Sez9: Brolix
    Sez11: Michalis

  8. #8
    Senior Member
    Reg.datum
    May 2011
    Inlägg
    123

    Standard

    Men då får du fråga din internetleverantör för att för mig funkar det galant.
    Spelar på se4 och heter Carl.H.

  9. #9

    Standard

    Vad jag har förstått kan det vara stor skillnad mellan T4-servrarna.
    Vi vet att man jobbar febrilt med att få ordning på alla problemen, men att det drar ut på tiden.
    Den officiella tråden kring detta finns här.

  10. #10
    Senior Member Safirens avatar
    Reg.datum
    Apr 2008
    Inlägg
    1 066

    Standard

    Min åsikt om detta är att T4 släpptes alldeles för tidigt. Man borde ha hittat och åtgärdat dessa problem redan på betaversionerna.

    För spelet i sig är det katastrofalt. Spelarna tröttnar när de råkar ut för sådant här.
    *Skype: safirwin *Mail: safiren@safirenscorner.se

    A newspaper about Travian since 2009

Sidan 1 av 2 12 sistasista

Regler för att posta

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •