Sidan 1 av 7 123 ... sistasista
Visar resultat 1 till 10 av 65

Ämne: Hur gör man ett grafik paket ..

  1. #1
    Senior Member
    Reg.datum
    Jul 2007
    Ort
    Ö-vik
    Inlägg
    541

    Standard Hur gör man ett grafik paket ..

    Jag har läst på andra trådar men fattar inte riktigt jag har standar grafik packen nerladdat men jag vet ej hur man ska göra för att kunna göra ett eget grafik paket


    SNälla hjälp

  2. #2
    Senior Member
    Reg.datum
    Jul 2007
    Ort
    Ö-vik
    Inlägg
    541

    Standard

    Kan någon svara snälla jag vill veta....


    det fattar inte hur man ska göra :P hjälp mej plz

    :S

  3. #3
    Senior Member pontus98s avatar
    Reg.datum
    Jun 2007
    Inlägg
    148

    Standard

    du kommer bli varnad skrev 2 inlägg efter varran

    jag kom.
    jag såg.
    jag segrade.

  4. #4
    Senior Member Jigain To'lereans avatar
    Reg.datum
    May 2007
    Ort
    Kristinehamn
    Inlägg
    4 182

    Standard

    Hade redan varnat honom utan att skriva ut det (skyller på minnet), men nu när jag ändå är här...

    Varning, pontus98, påpekat regelbrott i tråd.
    Ex Admin Svenska Travianforumet

    Jag skriver det här inlägget med ett svärd i min vänstra hand och en pistol i min högra.
    Läs om månadens erbjudande!

  5. #5
    Senior Member
    Reg.datum
    Jul 2007
    Inlägg
    154

    Talking

    Citat Ursprungligen postat av kalle_skutt Visa inlägg
    Jag har läst på andra trådar men fattar inte riktigt jag har standar grafik packen nerladdat men jag vet ej hur man ska göra för att kunna göra ett eget grafik paket


    SNälla hjälp
    Packa upp zip filen sen är det att byta ut eller måla om bilderna
    Sedan skriv källan till grafikpaket under grafikpaket under profil (i travian).
    Lycka Till
    Senast redigerad av Grym99 den 07-08-05 klockan 10:53
    Dolt meddelande xD


    MATA MIG!

  6. #6
    Senior Member pontus98s avatar
    Reg.datum
    Jun 2007
    Inlägg
    148

    Standard

    hur målar man om bilderna

    jag kom.
    jag såg.
    jag segrade.

  7. #7
    Nonian.
    Guest

    Standard

    Hur och var packar man upp en ZIP-filen?

    Edit: Nevermind. Löste det.
    Senast redigerad av Nonian. den 07-08-12 klockan 23:04

  8. #8
    Junior Member mästarenss avatar
    Reg.datum
    Aug 2007
    Inlägg
    3

    Standard

    helt riktigt hur gör man?

  9. #9
    Nonian.
    Guest

    Standard

    Behöver hjälp från någon erfaren.

    1. Jag kan ladda ner HTML-koden för sidorna och byta ut bilderna på dem, är det så man ska göra?

    2. Om ja, behöver jag alla sidor nedladdare, även dem jag inte ska byta ut bilder på?

    3. De bilder jag inte har på datorn visas inte om man bara öppnar filen, kommer de på något sätt "tillbaka" senare? Eller behöver jag ha alla bilder från hela Travian på min dator?

    4. När jag ska spara bilder från Travian (ctrl+klick "spara på skrivbordet"), t.ex bilden på byn eller en menybild, så är det enda jag får en vit 1x1 pixel. De enda av dem jag har testat som funkar är bilderna på trupperna och resurserna.
    Är det någon annan som har haft det här problemet eller vet vad jag ska göra?

  10. #10
    Senior Member katt5as avatar
    Reg.datum
    Jun 2007
    Inlägg
    615

    Standard

    Nonian du har nog missuppfattat detta...
    vi ska inte dra hem html-koden..

    jag försöka beskriva hur man gör...
    1. Först så får du ladda ner graikpaketet här http://img.travian.com/se/std/t3_se_standard.zip
    2. Nu så kan vi gå in i finder/den här datorn(beroende på Plattform) och letar upp zipfilen vi laddade ner!
    3. Vi packar upp zip-filen med winrar eller winzip
    4. nu ska vi ha3 filer i mappen som zip-filen la i.
    5. Nu går vi in i mappen "img" och tittar runt lite som du ser så finns där alla bilder till travian.
    6. De gif-bilder i mappen kan man redigera i tex. photoshop.
    7. Sen när du gjort alla bilderna som du vill så ska vi logga in på travian, trycka på profil|grafikpaket och sedan skriva in file://(sökväg till mappen där "img" och två css-filer ligger)(utan parenteser) i textrutan.


    om det inte funkar:
    Antagligen så får man ställa in lite inställningar så att travian(webbläsaren) får tillstånd att läsa filer från datorn.

    det var allt från och hopas att ni förstår...
    Senast redigerad av katt5a den 07-09-19 klockan 19:52

Sidan 1 av 7 123 ... sistasista

Regler för att posta

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •