Visar resultat 1 till 9 av 9

Ämne: Autoduck

  1. #1
    Senior Member ErozOnes avatar
    Reg.datum
    Aug 2009
    Inlägg
    251

    Standard Autoduck

    Jag skickade mina trupper.
    Personen på kontot kontrollerade att autoduck var aktiverat
    Inga trupper på väg hem från nått bus - nej.
    Vi väntar.
    Våra trupper dör mot varandra.

    Är det fler än jag som stött på eller hört talas om att autoducken blåser en när den känner för det?

    Är det nån mer än jag som känner att det inte är värt att chansa på att travians inbyggda funktioner fungerar som påstått?.. Erbjuder ni en tjänst som vi får betala för att ha, då ska den fan fungera 100% av gångerna också.. Att få autoduck 9 ggr av 10 är inte ok!
    Senast redigerad av ErozOne den 11-11-04 klockan 05:50
    s3: SluggerOne - N.B -08
    s5: SluggerOne - KUL -08 WIN
    s3: FayerOne - N.B -09
    s5: ErozOne - SåKul -09 WIN
    s2: ErozOne - Avoriaz -10 WIN
    s5: bOne - Divide - 11 WIN?

  2. #2
    Senior Member mjaus avatar
    Reg.datum
    Jun 2011
    Ort
    Ingen bryr sig
    Inlägg
    568

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av ErozOne Visa inlägg
    Jag skickade mina trupper.
    Personen på kontot kontrollerade att autoduck var aktiverat
    Inga trupper på väg hem från nått bus - nej.
    Vi väntar.
    Våra trupper dör mot varandra.

    Är det fler än jag som stött på eller hört talas om att autoducken blåser en när den känner för det?

    Är det nån mer än jag som känner att det inte är värt att chansa på att travians inbyggda funktioner fungerar som påstått?.. Erbjuder ni en tjänst som vi får betala för att ha, då ska den fan fungera 100% av gångerna också.. Att få autoduck 9 ggr av 10 är inte ok!
    finns det en funktion som gör att du skickar iväg alla trupper direkt innan anfall???

    kanske försvararen måste vara online, eller kanske hans plus tog slut, antar man måste ha plus...
    YOLO SWAG MONEY 2012 FLAVOR!

  3. #3
    Senior Member ErozOnes avatar
    Reg.datum
    Aug 2009
    Inlägg
    251

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av mjau Visa inlägg
    finns det en funktion som gör att du skickar iväg alla trupper direkt innan anfall???

    kanske försvararen måste vara online, eller kanske hans plus tog slut, antar man måste ha plus...
    enligt travian så finns det en sån ja.. men om den funkar, NJA!
    Du borde öppna FAQ:n lite oftare Mjau.
    s3: SluggerOne - N.B -08
    s5: SluggerOne - KUL -08 WIN
    s3: FayerOne - N.B -09
    s5: ErozOne - SåKul -09 WIN
    s2: ErozOne - Avoriaz -10 WIN
    s5: bOne - Divide - 11 WIN?

  4. #4
    Senior Member
    Reg.datum
    Feb 2011
    Inlägg
    880

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av ErozOne Visa inlägg
    Jag skickade mina trupper.
    Personen på kontot kontrollerade att autoduck var aktiverat
    Inga trupper på väg hem från nått bus - nej.
    Vi väntar.
    Våra trupper dör mot varandra.

    Är det fler än jag som stött på eller hört talas om att autoducken blåser en när den känner för det?

    Är det nån mer än jag som känner att det inte är värt att chansa på att travians inbyggda funktioner fungerar som påstått?.. Erbjuder ni en tjänst som vi får betala för att ha, då ska den fan fungera 100% av gångerna också.. Att få autoduck 9 ggr av 10 är inte ok!

    Fyllt i antalet gånger den ska duckas oxå?
    Avslutade
    Sez10 Enola Gay|SKÄRP ER!
    Sez11 Nelly Be In...?|AF
    S1 Auxilia|OpK-> Risplockarn|HBO
    Com7 CAPTAIN OBVIOUS
    Com3 Nirvana|DAS-classic v.2.5
    Sez 14 Feed Me|SkärpEr!

    Pågående
    Com3 Classic 3.6 Walter White|Sutra

  5. #5
    Senior Member Florrpans avatar
    Reg.datum
    May 2007
    Ort
    Umeå
    Inlägg
    1 844

    Standard

    2 som postat i denna tråd som inte vet vad och hur autoduck fungerar?
    Den tillhör guldklubben och kostar bara en gång.
    Man kan inte välja hur många ggr den ska ducka.
    Den fungerar om man är offline, annars tappar ju hela funktionen sitt syfte!

    Jag har själv aldrig haft problem med den, säker att du inte gjorde fel?
    Kom det flera attacker på samma gång?
    //Florrpan | FortKnox
    The legend goes on
    From the ashes, the phoenix rises again with refreshed powers to control the world.
    Do you dare to challenge the Phoenix, the bird who was born from its own ashes?

  6. #6
    Senior Member
    Reg.datum
    Jan 2007
    Inlägg
    388

    Standard

    Nu är jag inte helt hundra på det här, men jag tror att varje anfall där trupperna inte duckas, så skall det stå med i krigsrapporten. Dvs om man får ett anfall mot en by som inte är HS, brukar det stå så här:

    Information Dina trupper duckade inte attacken eftersom undvikande inte var aktiverat.

    Samma sak står givetvis om undvikande inte är aktiverat. Om det inte står någonting i rapporten, så skall undvikande alltså fungera. Det gör den för mig, som plundrar min egna HS varje dag, trots att det finns trupper där... och jag gissar även på att anfallet mot dig bäste Eroz, var mot din HS, för den fungerar tyvärr enbart mot HS.

    //z

  7. #7
    Senior Member
    Reg.datum
    Feb 2011
    Inlägg
    880

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Florrpan Visa inlägg
    2 som postat i denna tråd som inte vet vad och hur autoduck fungerar?
    Den tillhör guldklubben och kostar bara en gång.
    Man kan inte välja hur många ggr den ska ducka.
    Den fungerar om man är offline, annars tappar ju hela funktionen sitt syfte!

    Jag har själv aldrig haft problem med den, säker att du inte gjorde fel?
    Kom det flera attacker på samma gång?
    Autoducken fungerar oavsett om man är online eller inte, den kostar per duckning, antalet duckningar du vill betala för fyller du i själv i rutan längst ner med ett maximum av 99 duckningar.
    Avslutade
    Sez10 Enola Gay|SKÄRP ER!
    Sez11 Nelly Be In...?|AF
    S1 Auxilia|OpK-> Risplockarn|HBO
    Com7 CAPTAIN OBVIOUS
    Com3 Nirvana|DAS-classic v.2.5
    Sez 14 Feed Me|SkärpEr!

    Pågående
    Com3 Classic 3.6 Walter White|Sutra

  8. #8
    Senior Member
    Reg.datum
    Feb 2011
    Inlägg
    880

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Deodorant Visa inlägg
    Autoducken fungerar oavsett om man är online eller inte, den kostar per duckning, antalet duckningar du vill betala för fyller du i själv i rutan längst ner med ett maximum av 99 duckningar.
    Kan inte editera mig sj av nån anledning så får väl quota, min kommentar gäller 3.6, vet inte vilken version eroz pratar om.
    Avslutade
    Sez10 Enola Gay|SKÄRP ER!
    Sez11 Nelly Be In...?|AF
    S1 Auxilia|OpK-> Risplockarn|HBO
    Com7 CAPTAIN OBVIOUS
    Com3 Nirvana|DAS-classic v.2.5
    Sez 14 Feed Me|SkärpEr!

    Pågående
    Com3 Classic 3.6 Walter White|Sutra

  9. #9
    Senior Member Florrpans avatar
    Reg.datum
    May 2007
    Ort
    Umeå
    Inlägg
    1 844

    Standard

    Ah, T4 har ingen kostnad för autoduck eller handelsvägar.
    //Florrpan | FortKnox
    The legend goes on
    From the ashes, the phoenix rises again with refreshed powers to control the world.
    Do you dare to challenge the Phoenix, the bird who was born from its own ashes?

Regler för att posta

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •