Visar resultat 1 till 10 av 10

Ämne: Residens nivå tio två gånger?

  1. #1

    Standard Residens nivå tio två gånger?

    Hej,

    Jag tänkte på detta att om man bygger upp residens i nivå tio och grundar ny by och sedan raderar residenset och bygger upp till nivå tio igen kan man göra en ny by då?


    Svara gärna om ni vet.


    MVH Svin!
    http://kill.se/LinusDaMan klicka om du vågar

  2. #2
    Senior Member
    Reg.datum
    Nov 2006
    Inlägg
    995

    Standard

    Nej, för att grunda en by till så måste residenset upp tilll lvl20.
    Kriga mot min brute: http://gunnard.se.mybrute.com om du vågar

  3. #3

    Standard ^^

    nä kan du inte du måste först ta upp den till 20 annars så hade man ju kunnat göra skit många byar om dan

  4. #4
    Senior Member
    Reg.datum
    May 2010
    Ort
    Stalingrad
    Inlägg
    378

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av antemannen95 Visa inlägg
    nä kan du inte du måste först ta upp den till 20 annars så hade man ju kunnat göra skit många byar om dan
    Kulturpoängen.

  5. #5
    Junior Member
    Reg.datum
    Jan 2010
    Inlägg
    20

    Standard

    Men om du sparar KP och gör så här då ^^


    Som sagt, det funkar bara en gång / by.

  6. #6

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Zingoo Visa inlägg
    Kulturpoängen.
    jag har redan 25 tusen kulturpoäng och man behöver bara 20 tusen.
    http://kill.se/LinusDaMan klicka om du vågar

  7. #7
    Senior Member
    Reg.datum
    May 2010
    Ort
    Stalingrad
    Inlägg
    378

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av svin Visa inlägg
    jag har redan 25 tusen kulturpoäng och man behöver bara 20 tusen.
    Men när du ska grunda nästa by behöver du 39000 kulturpoäng.


    Kommunist, snäll och en läskburk, det är vad jag är

  8. #8
    Senior Member
    Reg.datum
    Feb 2007
    Ort
    Mariestad
    Inlägg
    160

    Standard

    Utökning av byar följer byn, byggnaderna är hjälpmedel, max antal utökningar med residens är 2, palats 3.
    Oavsett om man river och byter så är platserna upptagna.

    T.ex by A grundar by B och C med residens, maxantalet är uppnått. Någon erövrar din by C, då får by A tillbaka en möjlighet att skapa en ny by.

    Du erövrar en by ifrån en annan spelare som haft palats och grundat 3 byar då är maxantalet uppnått, du får som ny ägare inte möjlighet att grunda nya byar bara för att du tagit över byn, då utökningen följer byn.
    Enda sättet att få tillbaka möjligheten är att t.ex katapulta bort byar som den förre ägaren grundat ifrån byn, eller att någon annan erövrar byar ifrån samma spelare som du tagit by ifrån, då frigörs möjlighet till att grunda byar även ifrån den erövrade byn.
    \"You don't have to be great to start, but you have to start to be great.\"

  9. #9

    Standard

    Men hur blir det då om man bygger upp t.ex. Residens till nivå 10, bygger ny by....sedan river residensen och bygger upp ett Palats....går det då då?
    Tja!

    Är en gammal travian spelare som tröttnade på Travian efter omstarten då typ 47 st. attackerade mig runt 19 ggr dagligen
    Numera spelar jag PL

    Någon som bor i Norrbotten?

  10. #10
    Senior Member Tinks avatar
    Reg.datum
    Nov 2006
    Inlägg
    1 083

    Standard

    Det gör ingen skillnad, du kan fortfarande inte grunda en till by vid nivå 10 om den är använd en gång i den byn.

    Däremot så kan du grunda en ny by vid nivå 15 och nivå 20 om du bygger palats istället för residens. Palats kan man dock bara ha i en by.

Tags for this Thread

Regler för att posta

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •