Sidan 1 av 2 12 sistasista
Visar resultat 1 till 10 av 14

Ämne: Vete bruk?

  1. #1
    Junior Member
    Reg.datum
    Mar 2009
    Inlägg
    4

    Question Vete bruk?

    Jag tränade ett par legionärer (15 stycken) förrigår.
    Jag hade en vete produktion på typ 78 men sen jag tränade dom så gick det ner till 24 ungefär.

    Nu är grejen så här att jag attackerade en by med dom och 13 av dom dog men min veteproduktion är fortfarande nere på 24 fast än att 13 av dom har dött.

    Är detta en spel bugg eller?

    Hur fixar jag det?

  2. #2
    Luxaxix
    Guest

    Standard

    Hej normandy12!

    Gå in i samlingsplatsen och kolla längst ner, står det möjligtvis "Fångade trupper..." där? Såfall har dina trupper blivit fångade hos den du anföll. Då lever de fortfarande, och du betalar deras vete. Om du anfaller igen med normal attack så frigör du dem ur fällorna, om minst en av dina soldater överlever.

    Kolla detta först och återkom sedan

  3. #3
    Banned
    Reg.datum
    Jul 2007
    Ort
    Hej!
    Inlägg
    557

    Standard

    du kan ha ökat i pop. (invånare)
    det blir mer invånare ifall du ökar byggnader.
    men annas kan de fastnat i fällor, då står du fortfarande för vetet.


    EDIT: luxx var för snabb igen ='(

  4. #4
    Senior Member Ford-Prefects avatar
    Reg.datum
    Jul 2007
    Ort
    Kalmar
    Inlägg
    1 547

    Standard

    Du kan dels även ha ökat dina byggnader och samtidigt tog 25% + i veteproduktion slut.

    P.S.

    Vi moderatorer har oftast mer saker för oss än att jaga i forumet, just idag hade jag och Lux tydligen inget bättre för oss .

  5. #5
    Junior Member
    Reg.datum
    Mar 2009
    Inlägg
    4

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Ford-Prefect Visa inlägg
    Du kan dels även ha ökat dina byggnader och samtidigt tog 25% + i veteproduktion slut.

    P.S.

    Vi moderatorer har oftast mer saker för oss än att jaga i forumet, just idag hade jag och Lux tydligen inget bättre för oss .
    Haha, tack

    Citat Ursprungligen postat av Luxaxix Visa inlägg
    Hej normandy12!

    Gå in i samlingsplatsen och kolla längst ner, står det möjligtvis "Fångade trupper..." där? Såfall har dina trupper blivit fångade hos den du anföll. Då lever de fortfarande, och du betalar deras vete. Om du anfaller igen med normal attack så frigör du dem ur fällorna, om minst en av dina soldater äverlever.

    Kolla detta först och återkom sedan
    Tack för svaret

    Märkte nyss att det var han som attackerade.
    Hur gör jag då?

    Senast redigerad av Ford-Prefect den 09-03-07 klockan 12:29

  6. #6
    Senior Member Ford-Prefects avatar
    Reg.datum
    Jul 2007
    Ort
    Kalmar
    Inlägg
    1 547

    Standard

    Varning normandy12, dubbelpost, vänligen använd editera i framtiden. Inläggen sammanfogade.

    Klagomål tas som vanligt i PM och inte i tråden.

  7. #7
    Banned
    Reg.datum
    Jul 2007
    Ort
    Hej!
    Inlägg
    557

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av normandy12 Visa inlägg

    Märkte nyss att det var han som attackerade.
    Hur gör jag då?

    ifall han anföll, det är samma sak då...

    1. du förlorar vete/h för du har trupper
    2. du förlorar vete/h för du har invånare
    3. du kan ha använt 25% vete, sedan har det gått ut.
    4. dina trupper kan ha fastnat i fällor, men du står fortfarande för vetet.

  8. #8
    Junior Member
    Reg.datum
    Mar 2009
    Inlägg
    4

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Nice Niklas Visa inlägg
    ifall han anföll, det är samma sak då...

    1. du förlorar vete/h för du har trupper
    2. du förlorar vete/h för du har invånare
    3. du kan ha använt 25% vete, sedan har det gått ut.
    4. dina trupper kan ha fastnat i fällor, men du står fortfarande för vetet.
    Ok men finns det något sätt och dumpa legionärerna?

  9. #9
    Banned
    Reg.datum
    Jul 2007
    Ort
    Hej!
    Inlägg
    557

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av normandy12 Visa inlägg
    Ok men finns det något sätt och dumpa legionärerna?
    anfalla en oas med djur

    eller skicka förstärkning till en by.

  10. #10
    Luxaxix
    Guest

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av normandy12 Visa inlägg
    Ok men finns det något sätt och dumpa legionärerna?
    Ja, om du går in i samlingsplatsen och går ner till meddelandet: "Fångade trupper.." Så finns det en knapp i det högre nedre hörnet i rutan där det står: "Upplös", trycker du där så försvinnr alla legionärer.

Sidan 1 av 2 12 sistasista

Tags for this Thread

Regler för att posta

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •