Strider

Sidan 10 av 10 FörstaFörsta ... 8910
 1. King of Doom
  King of Doom
  Cutting Darkness kom gående långsamt och såg fruktansvärt utmattad ut. Han lade sig ner på en plätt gräs och lyckades få fram:
  - Jag förgjorde deras...... soldater och...... 15 000 black....... dragons, men..... många är kvar.........

  The Slayer of Kings avfyrade sina pilar mot black dragons huvuden och ibland föll en eller två till marken, men de skulle inte kunna döda alla på det sättet...sedan såg hon varför de inte närmade sig och rusade mot Mr Hypnoz.
  - De kommer inte närmare för att Cutting Darkness har rest en barriär av runor runt staden, men den håller inte för evigt, vi måste komma på en plan!
 2. Jacce
  Jacce
  Medan The Slayer of Kings pratade med Mr Hypnoz fortsatte Snacker the Dark att avfyra sina pilar mot black dragons. Han använde Burning Arrow och ytterligare en drake föll till marken. Men han förstod att de inte kunde fortsätta så här, och han hoppades på att The Slayer of Kings och Mr Hypnoz snart kom på en plan.
 3. King of Doom
  King of Doom
  King of the Slayers framkallade ett meteorregn mot fienden och tre drakar blev träffade och dog. Men många tusen återstod.

  Cutting Darkness hade dragit sig tillbaka och sat lutad mot ett träd och vilade.

  The Slayer of Kings avslutade sitt samtal och skickade iväg pilregn mot drakarna, dock föll inte särskilt många då de var rätt så tåliga.

  Samtidigt, i byns kyrka (som byggts om till ett tempel åt Guild Wars guden Balthazar) stod Watcher of Tyria och försökte framkalla Guild Wars gudars vrede, dock var det svårt att nå in i en annan värld för så mäktiga väsen. Men just när hon tänkte ge upp hoppet hördes något som liknade åska utanför, fast mycket högre...
 4. King of Doom
  King of Doom
  När Watcher of Tyria sprang ut för att titta vad som hänt såg hon Balthazars ansikte visa sig på himlen. Sedan såg hon hans ena arm och ur handen slog enorma blixtar ner mot drakarna. Varje blixt delade sig sedan till tusentals blixtar som flög mot andra drakar och dödade dem också, men en drake återstod...King Black Dragon.

  Och Cutting Darkness barriär brast i samma ögonblick när han plötsligt blev medvetslös av utmattningen...
 5. Jacce
  Jacce
  Snacker the Dark avfyra några snabba pilar mot King Black Dragon - som förmodligen uppfattade dem som myggor - innan han sökte skydd i slottet. Han tänkte i första hand på att överleva, så han sprang ner till källaren. Där såg han några stenar som låg lösa i väggen, och han bestämde sig för att kolla vad det var. Han sprang dit, drog bort stenarna och upptäckte en tunnel.
 6. King of Doom
  King of Doom
  The Slayer of Kings skickade iväg en Magebane Shot just när King Black Dragon skulle spruta eld, vilket avbröt den och borde hålla den borta ett tag...
Visar resultat 91 till 96 av 96
Sidan 10 av 10 FörstaFörsta ... 8910