Strider

Sidan 1 av 10 123 ... sistasista
 1. King of Doom
  King of Doom
  Strid 1: Ett oväntat anfall Guild Wars invasionsstyrka VS lumbridge.

  Anfallare:

  1 800 warriors
  1 700 rangers
  1 450 monks
  1 500 elementalists
  1 400 mesmers
  1 450 necromancers
  1 600 assassins
  1 500 ritualists
  1 300 paragons
  1 500 dervishes

  Försvarare:

  15 000 veklingar
  5 000 vakter
  500 eliter
  6 000 jättegrodor
  F4tz0, the fat kid(jättegroda-BOSS)
 2. gnesta
  gnesta
  Lightbringer Willy lede sin grupp med derivshes genom skogen, för att undvika uppmärksamhet så hade de valt att vandra genom områden fyllda med autobots, efter som runescape spelarna helt hade givit upp på de områdena. Medans de vandrade så betraktade gruppen tyst alla bottar som metodiskt huggde ner träd för att sedan ta dem till närmaste bank.
  - Hur kan utvecklarna låta något som detta pågå? Utbrast någon i gruppen.

  Gruppen hade snart nått positionen där de skulle vänta signalen för att attackera.
 3. gnesta
  gnesta
  Mr hypnoz marscherade tillsammans med Elementalisterna, han hade blivit ett av några undantag då han använda sig av fast casting elemental spells. Deras jobb skulle vara att orsaka så mycket chaos i fiende linjerna efter att striden hade börjat, själv så var han lite skeptisk till att han ens skulle få en chans att kalla in sin meteor shower då han trodde att detta skulle likna en slakt mer än ett slag.
  Stämningen var munter i ledet och moralen var hög, då de flesta var säkra på att striden skulle bli kortvarig. Plötsligt så stannade marschen upp, Mr Hypnoz kollade mot horisonten, där såg han ett slott, ett riktigt fult sådant. Striden skulle snart börja.

  Hoppas de duger så länge, mina eliter väntar på signalen
 4. King of Doom
  King of Doom
  The Slayer of Kings gick tyst med 500 andra rangers genom skogen, de smög förbi de mer högljudda dervisherna som gick en bit bort, och sköt ner alla bottar de kunde hitta. Snart hade marken färgats röd av bot-blod och The Slayer of Kings log ondskefullt. Efter ett tag stannade hon i skogskanten, hon såg det mycket fula fortet men visste att de inte kunde se henne där hon stod. Hon inväntade Cutting Darkness's signal.
 5. King of Doom
  King of Doom
  Cutting Darkness och 300 andra dervishes skyddade av 50 monks gick fram genom träsket söder om lumbridge. När han kallade fram en Röd Stråle från artefakten Abaddons Öga så var det signalen till alla grupper att anfalla. Han gick fram till en bra plats och framkallade sedan strålen...
 6. gnesta
  gnesta
  Mr Hypnoz såg den röd strålen lysa upp himlen och krigs tjut hördes bland leden. Warriorsen rusade ut igenom skogen tätt följt av resten av armen, Mr hypnoz visste att han aldrig skulle komma nära nog för att kalla in en spell så långt bak i ledet som han var, så istället för att rusa rakt in i staden så svängde han av från ledet och smög sig in i slotts gården, slotts gården var nästan helt tom, alla var ute och försökte bilda en försvars linje för att hålla borta guild wars armen. Det motstånd som fanns inne på gården slaktade han med en firestorm. Han smög sig upp i ett av det obemannade tornen för att få en bättre syn över slaget, tornet var perfekt och snart så började han kalla sina spells.
 7. gnesta
  gnesta
  Spellsen hade en förödande effekt och kaos utbröt i ledet, men sen så såg han något som han inte hade väntat sig, små delar av leden började brytas upp och började springa mot de fallna för att ta deras rustningar och svärd, äcklad av detta beteende kallade mr hypnoz in sin searing flames och snart så låg grav plundrarna döda på marken.
 8. King of Doom
  King of Doom
  The Slayer of Kings följde efter Mr Hypnos och lade ut traps ifall någon skulle se dem. Sedan drog hon fram sin långbåge i metall, smidd av deldrimor dvärgarna. Efter att ha lagt sju pilar på bågsträngen sköt hon alla samtidigt med barrage, igen och igen.

  Cutting Darkness slaktade veklingar och vakter när de kom emot honom. Fiendens blod hade redan gett både kyrkogården och stadscentrumet en lite finare färg(). En elite kom emot honom men efter ett antal Reaper's Sweep, Mystic Sweep, Eremite's Attack och Victorious Sweep så hade denne och 5 veklingar fallit utan att ha gjort någon skada.

  King of the Slayers(min ele)använde till skillnad från de andra elementalisterna inte fire magic, han använde en terra tank med shockwave, whirlwind och aftershock som skada. En shadow step fanns också med, med vilken han flög in bakom fiendens led, närmast osårbar och slaktade dem.
 9. gnesta
  gnesta
  Lightbringer Willy's trupp flankade runescape armen, och var snart inne i en brutal strid, hans trupp arbetade sig metodiskt igenom hären av runescape soldater. För att slå skräck i runescape armen hade han equipat sin avatar of balthazar, och effekten var uppenbar, vissa soldater flydde så fort de la ögonen på honom. Helt plötsligt så regnade ett stort moln eld och meteorer ner cirka 500 meter framför honom, följt av ett pilregn.
  -Elementalist spells och bågskyttar? så här långt inne?! Utbrast Willy. Han försökte lokalisera källan, och snart så såg han att det var hans vänner mr hypnoz och The slayer of kings som på något underligt sätt hade tagit sig upp på slottsmuren. Han ropade åt sin trupp att retirera då de inte behövdes där längre.

  Din tur KoD
 10. King of Doom
  King of Doom
  Cutting Darkness plöjde sig fram genom horden av veklingar, vakter och eliter, de var för svaga för att han egentligen skulle behöva bry sig om dem. Helt plötsligt retirerade runescapegubbarna över en bro till ett förfallet hus och en liten skog av döda träd nära huset. Guild Wars armé rusade efter dem och Cutting Darkness högg ner de fiender som var för långsamma. Just då kom han på det.
  - Stanna! ropade han och alla stannade. Han fortsatte prata.
  - Det är för enkelt, jag vet att det är en fälla.
  Lightbringer Willy kom nu ifatt honom för att svara på det Cutting Darkness hade sagt.
Visar resultat 1 till 10 av 96
Sidan 1 av 10 123 ... sistasista